Array
(
  [scripts] => Array
    (
      [0] => buttonizer_frontend_javascript;
      [1] => jquery-match-height;
      [2] => ligier-main;
      [3] => jquery;
      [4] => creatus-plugins;
      [5] => creatus-init;
      [6] => creatus-site;
      [7] => wp-embed;
    )

  [styles] => Array
    (
      [0] => buttonizer_frontend_style;
      [1] => buttonizer-icon-library;
      [2] => ligier-style;
      [3] => page-list-style;
      [4] => font-awesome;
      [5] => thz-icons;
      [6] => creatus-theme;
      [7] => creatus-menus;
      [8] => creatus-shortcodes;
      [9] => creatus-layout;
      [10] => creatus-units;
      [11] => creatus-utility;
      [12] => creatus-buttons;
      [13] => creatus-animate;
      [14] => creatus-hovers;
      [15] => creatus-magnific;
      [16] => creatus-print;
      [17] => creatus-child;
    )

)

Over
Autoservice
Maas

Over ons

Autoservice Maas is al sinds 1995 actief in de brommobielen. Frans Maas heeft in 2017 het bedrijf van Jac Smeets overgenomen. Frans was al ruim 30 jaar werkzaam bij Jac en zet met veel plezier dan ook het werk van Jac voort. Frans kent alle klanten, maar ook alle klanten kennen Frans.

Neem contact op

Voor onderhoud en reparaties aan alle merken en typen auto’s kunt u bij ons terecht. Niet alleen personenauto’s, maar ook lichte bedrijfsauto’s. Ook als u schade heeft gereden aan uw personenauto of lichte bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres.

Al bijna 25 jaar zijn wij dealer van Ligier en Microcar brommobielen. De auto’s van Ligier en Microcar kunnen wij u nieuw uit voorraad leveren. Maar ook voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan alle merken brommobielen bent u van harte welkom. In 25 jaar tijd hebben wij enorm veel kennis opgebouwd van 45 km auto’s, hierdoor zijn wij in staat om uw brommobiel uitstekend te onderhouden.

Mocht u een keer schade hebben gereden met uw brommobiel, dan zorgen wij ervoor dat deze weer perfect hersteld wordt. In tussentijd krijgt u tijdelijk van ons een vervangende brommobiel waardoor u toch mobiel blijft. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar ons bedrijf toe te komen, dan halen wij u graag op. De koffie staat altijd voor u klaar.

Voor wie is de brommobiel van Ligier?

De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. In de showroom van Autoservice Maas in Nederweert kun je kennis maken met de verschillende modellen, zodat jij je optimaal kunt oriënteren op het aanbod. Ben je ouder dan 16, dan bieden wij ook voor jou de perfecte oplossing. Kies je voor Autoservice Maas dan profiteer je van diverse voordelen; je kunt onbezorgd en voor een vast bedrag per maand een nieuwe brommobiel rijden, waarbij alle kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. De verzekering is ook direct geregeld, waardoor je dus niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Met Autoservice Maas maak je daarom de perfecte keuze.

Kennis maken met de brommobiel

Maak eens vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden van de brommobiel bij Autoservice Maas. De brommobiel is niet alleen zeer geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar, die in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs. Ook voor senioren is de brommobiel ideaal als tweede autootje. De brommobielen van Ligier zijn geschikt voor jong & oud!

Contact met Autoservice Maas

Breng gerust een vrijblijvend bezoek aan onze showroom aan de Bredeweg 27 in Nederweert of kijk eens uitgebreid rond op onze website. In onze moderne showroom vind je de laatste modellen en kun je direct terecht met vragen of voor het maken van een afspraak voor een proefrit.